Suomessa salalomaillut Kardashian tyrmäävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Lappi on ollut jo vuosikymmenien ajan monien maailmantähtien lomailupaikka, ja äskettäin vuorossa oli ollut yksi tunnetuimmista julkkiksista aikoihin. Kourtney Kardashian nimittäin lomaili Rovaniemellä sijaitsevassa Arctic Tree House -hotellissa.

Suomessa ikuistetun kuvan lisäksi Kardashian on viime aikoina poseerannut näyttävissä kuvissa vähäpukeisena ja jopa yläosattomissa. Hän on toden teolla haastanut sisaruksiaan, jotka poseeraavat lähes päivittäin toinen toistaan upeammissa herutuskuvissa sosiaalisen median miljoonille seuraajilleen.

View this post on Instagram

We’re live. poosh.com #pooshtheboundaries

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

Hei.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on