Perheenäiti toistaa supermallien estottomia kuvia – hervoton lopputulos: ”Paniikkipieraisin…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkosta löytyy monia sosiaalisen median tähtiä, jotka kopioivat julkkistähtien ja supermallien upeita mallikuvia ja tekevät niistä parodiaa. Eräs heistä on perheenäiti Knee Deep in Life, joka on saanut suuren suosion kuviensa myötä. Tällä kertaa perheenäiti on ottanut vastaan todellisen haasteen.

– Kun yrität tehdä tällaista temppua tarkistaaksesi haiseeko takapuolesi, mutta lopulta pyörähdät ja huomaat olevasi liian vanha tällaiseen. Paniikkipieraisin ja päädyin kutakuinkin pää vaginaani, perheenäiti kertoo.

View this post on Instagram

GOOGLE GOALS… LOOK TO THE LIGHT…. When it's less about looking to the light and finding the right angle, and more pray to fuck someone doesn't choose to walk their dog as your colon is smeared across the glass. Thank fuck our road hasn't entered into neighbourhood watch. I've been told matching underwear is the key to a mans heart, I've also been told so are blow jobs, but that's not happening either. Steve: you look like you're taking a shit. Me: that's okay. Steve: when did standing in a window pretending to take a dump become okay Laura??? True story. Where is the line??? I can't even see it. @dariamalygina #googlegoals #funnyphotos #coloncleanse #neighhoodwatch #nailedit #supermodel

A post shared by Knee Deep In Life (@knee_deep_in_life) on