Ensihoitaja lapsiperheille: ”Viesti lastenistuimessa voi pelastaa hengen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harvassa lapsiperheessä mietitään etukäteen tilanteita, joissa pahin voisi tapahtua. Joskus on kuitenkin hyvä varautua pahimpaan. Nyt brittiläinen ensihoitaja on pyytänyt levittämään sanaa pienestä asiasta, josta voi olla pelastajille suuri apu mahdollisessa onnettomuustilanteessa.

Ambulanssissa työskentelevä ensihoitaja julkaisi kuvan lastenistuimesta, jonka taakse on teipattu kiinni lapsen ja perheen tiedot paperilapulla. Hänen mukaansa tiedot voivat jopa pelastaa ihmishenkiä.

– Kohtaamme aivan liian usein auto-onnettomuuksia, joissa vanhemmat ovat tajuttomia ja lapsen taustoista ei ole mitään tietoa. Vanhempien tulisi kiinnittää lastenistuimeen lappu, jossa on lapsen ja perheen tiedot sekä läheisen tiedot onnettomuudesta ilmoittamista varten, ensihoitaja kertoo.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.