Matkustaja jakoi kuvan lentokoneen sämpylästä: ”Ei ollut ihan maailman paras”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokoneruoka ei perinteisesti ole ollut hintaansa nähden kovin kehuttavaa, mutta nyt erään matkustajan sosiaalisessa mediassa julkaisema valokuva kiteyttää paljon. TUI-matkatoimiston lennolla Espanjasta lentänyt matkustaja ällistyi saadessaan ciabattan, joka erosi melkoisesti hinnaston esimerkkikuvasta.

– Moi, olen ollut viimeiset seitsemän päivää Benidormissa ja halusin saada kunnon mukavaa ruokaa lentokoneessa, joten tilasin pekoniciabattan. Ei ollut ihan maailman paras. Oletko samaa mieltä? matkustaja ihmetteli Twitterissä.

Neljän punnan, eli noin viiden euron, arvoinen ciabatta näyttää hinnaston kuvassa herkulliselta ja lihaisalta, mutta todellisuus oli jotain täysin muuta. TUI-matkatoimiston eduksi täytyy todeta, että myös muilla lentoyhtiöillä tilanne on usein samanlainen. Maan kamaralla toimivista hampurilaisketjuista puhumattakaan.