Abigail Ratchford ilman paitaa – rintaliivitkin jäivät kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

Blue jean baby 👖 @fashionnova 🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Nyt Abigail Ratchford nähdään poseraamassa yläosattomissa farkut jalassaan.

View this post on Instagram

Every time a bell rings 😇@raymalolesphoto 🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.