Joy Corriganin bikinivartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

Tällä kertaa Joy Corrigan poseeraa upeissa bikinikuvissa, joissa hänen mallivartalonsa pääsee täydellisesti oikeuksiinsa. Kuvissa hänet nähdään muun muassa Coco & Even keltaisissa bikineissä.

View this post on Instagram

This breaks my heart 🌊🐬🐠🐙🦆Over one million seabirds are killed by ocean pollution each year. Three hundred thousand dolphins and porpoises die each year as a result of becoming entangled in discarded fishing nets, among other items. One hundred thousand sea mammals are killed in the ocean by pollution each year. Let’s stand up and make a change! 🙏🏻🌴🌊✨If you guys want to help here are some simple way to start: – Any time you see litter, regardless of what it is, pick it up and properly dispose of it. Remember: Reduce. Reuse. Recycle. Reduce your usage of single-use plastics. Reuse plastic packaging as many times as you can. Recycle rather than throw away! ♻️ 🌴🐬🐋 Photo cred: @marionsealy Thank you @shirleypeartans For my amazing sun kissed tan! Until next time Miami! 🙋🏼‍♀️💥🌅😌Where should I travel next?

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan) on

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.