Näyttelijäkaunotar osti äidilleen jättimäisen dildon – reaktio videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saturday Night Live -koomikko Pete Davidson ja näyttelijä Kate Beckinsale vahvistivat taannoin suhteensa. Pariskunnalla on 20 vuoden ikäero. 45-vuotias Kate että 25-vuotias Pete suutelivat New York Rangersin NHL-pelissä sunnuntaina paparazzien ikuistaessa tilanteen.

Nyt Beckinsale on julkaissut sosiaalisessa mediassa hauskan videon, jossa hän antoi taannoin äidilleen äitienpäivälahjaksi jättikokoisen dildon. Videon yhteydessä näyttelijätär toteaa äitinsä opettaneen, että odottamattomien käänteiden yllättäessä voi aina nauraa.

Pete Davidson on vain viisi vuotta vanhempi kuin Kate Beckinsalen vanhin tytär Lily Mo Sheen. Kaksikko nähtiin ensimmäisen kerran Golden Globes -gaalan juhlissa. Pete Davidson solmi aiemmin pikakihlat laulaja Ariana Granden kanssa, mutta he erosivat loppuvuodesta. Kate Beckinsale erosi puolestaan aviomiehestään Len Wisemanista 12 vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2016.