Autoilija kaahasi Vantaalla järjetöntä ylinopeutta 254 km/h

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkanut kevät, aurinko ja sulaneet tiet voivat olla yhdistelmä, joka houkuttelee ajamaan ylinopeudella. Pääsiäisenä ympäri maata on kuitenkin kaahattu merkittävästi tavallista suuremmilla ylinopeuksilla, joista toistaiseksi hurjin mitattiin Vantaalla.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan Tuusulanväylällä varhain sunnuntaiaamuna kello 1.49 poliisin moottoripyöräpartio huomasi Koivuhaan kohdalla hyvin suurella ylinopeudella ajaneen autoilijan. Poliisi mittasi tutkalla auton nopeudeksi peräti 254 kilometriä tunnissa, vaikka tapahtumapaikalla on sadan kilometrin nopeusrajoitus.

Moottoripyöräpartio lähti auton perään, kunnes tavoitti auton viimein Läntisen Valkoisenlähteentien liikennevaloissa pysähtyneenä. Autoa kuljetti vuonna 1999 syntynyt mieshenkilö, jonka poliisi määräsi väliaikaiseen ajokieltoon.