Marika Fingerroos kurvikkaana – tätä kelpaa vilkuilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Viime kuukausina Marika on julkaissut itsestään runsaasti kuvia sosiaalisessa mediassa, mutta valtaosa niistä on ollut selvästi hillitympiä kuin mitä yli vuosikymmen sitten totuttiin näkemään. Nyt hän on kuitenkin julkaissut todella näyttävän herutuskuvansa, jossa povipommi poseeraa uhkeana mustissa alusvaatteissa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia.

Tämän duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti. Sittemmin duon musiikkiura tyssäsi jäsenten välirikkoon. Duo antoi tuolloin viimeisen yhteishaastattelunsa Staralle. Viime aikoina Fingerroos on keskittynyt kohujulkisuuden sijaan perhe-elämään.