Ruokamyrkytys muutti häät painajaiseksi – 22 vierasta sairaalaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pariskunnan odotetuistä hääjuhlista tuli kuin painajaisunta ruokamyrkytysepidemian vuoksi. Jopa sata häävierasta tuli huonovointiseksi pilalle menneen mac and cheesen ansiosta.

Juhlapaikalle saapui lopulta yhteensä yhdeksän ambulanssia. 22 juhlavierasta joutui ruokamyrkytyksen vuoksi sairaalaan ja parkkipaikalle pystytettiin ensihoitoteltta. Paikallaolijoita kuvailtiin rajusti huonovointisiksi ja tilannetta suorastaan helvetilliseksi.

– Kaunis päivä muuttui tilanteeksi, jollaisia nähdään lähinnä kauhuelokuvissa, morsian kuvaili ABC-uutissivuston mukaan.

Ruokamyrkytyksen uhreilla diagnosoitiin staphylococcus aureus -bakteeirtartunta. Pitopalveluna toiminut ravintola on kiistänyt heihin kohdistuneet syytökset. Syracuse.com-uutissivuston mukaan oikeuden tuomari on kuitenkin myöntänyt luvan ryhmäkanteeseen, jonka hääpari ja juhlavieraat ovat nostaneet pitopalvelua vastaan.