Netflixiin uusi ominaisuus – kanavasurffaajien toive toteutui

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelujen ongelmana on toisinaan sopivan katseltavan löytämisen vaikeus. Netflixin kaltaiset palvelut eivät mahdollista samanlaista kanavapujottelua kuin perinteiset televisiokanavat.

Pian asiaan saattaa kuitenkin tulla muutos. Netflix on tuonut osalle Android-sovelluksen käyttäjistä satunnaisominaisuuden. Play a Popular Episode, eli toista suosittu jakso -toiminnossa Netflix esittää jonkin sattumanvaraisen jakson tunnetuista sarjoistaan.

Nappia painamalla ruutuun saattaa ilmestyä suosittu jakso esimerkiksi The Office -sarjasta tai luontodokumenteista. Ominaisuus on Android Police -sivuston mukaan toistaiseksi vasta kokeilun alla. Satunnaistoiminon tulevaisuus siis riippuu siitä, kuinka käyttäjät suhtautuvat siihen.