Typeryyden huippu? Mies otti selfieitä liikkuvan auton ulkopuolella roikkuen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Selfieiden ottaminen on harvemmin hengenlähdön arvoista. Tästäkin huolimatta ihmisiä nähdään asettamassa itsensä vaaratilanteisiin somekuvien vuoksi.

Kanariasaarilla kuvatulla videolla todistetaan turistin itselleen ja muille hengenvaarallista tempausta. Hän on avannut auton pelkääjän paikan puoleisen oven ja rokkuu puolisiksi ajoneuvon ulkopuolella. Samalla mies kuvaa kamerallaan.

Näyn ikuisti videoksi turistien takana ajanut autoilija. Sen levittyä viraalina aloittivat paikalliset viranomaiset tapauksesta tutkinnan. Daily Mailin mukaan auton kuljettajaa syytetään vaarallisesta ajamisesta, kun taas selfietä kuvannutta miestä syytetään ilman turvavyötä matkustamisesta ja oven avaamisesta ajon aikana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.