Sydäntäsärkevä video: Koira puhkesi itkuun kun se hylättiin eläinsuojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa päätyy päivittäin tuhansia koiria hylättynä eläinsuojiin, joista ne joko adoptoidaan tai viedään lopetettavaksi. Surullisia tapauksia on lukemattomia, mutta nyt eräs video on saanut ihmiset liikkuttumaan ympäri maailmaa. Siinä nähdään hylätty koira, joka näyttää itkevän surusta.

Kuusivuotias pitbullin ja labradorinkoiran sekoitus nimeltä AJ hylättiin Saving Carson Shelter Dogsin eläinsuojaan huhtikuussa 2016. Tuolloin koirasta kuvattiin video, joka koskettaa ihmisiä nyt kolme vuotta myöhemmin, kun video lähti leviämään eläinsuojan julkaistua sen somessa. Isäntä hylkäsi koiran, koska hänellä ei ollut enää varaa koiran ylläpitämiseen.

Eläinsuojan henkilökunnan mukaan AJ murtui isännän jätettyä sen, ja koiran odottamaton reaktio tallentui tuolloin videolle. Siinä koiran on selvästi tunnekuohun vallassa ja näyttää kaiken lisäksi itkevän kyyneleitä. Eläinsuojan henkilökunnan mukaan koiran vointi romahti hylkäämisen seurauksena. Video sai miljoonia katsojia, kun tapaus särki monien katsojien sydämet.