Teemu Pukin upea tempaus sekoitti brittifanit: ”Fantastista! Puhkesin itkuun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi ei ole maailmalla kovin tunnettu jalkapallotähtien kotimaana, mutta parhaillaan Teemu Pukki jatkaa ansiokasta työtä, jota muun muassa Jari Litmanen ja Sami Hyypiä ovat tahoillaan tehneet. Nyt Pukki on saanut brittifanit sekaisin tempauksellaan, josta on muodostunut nopeasti nettihitti.

Perheenäiti julkaisi Twitterissä videon, jossa hänen Norwich Cityä fanittava tyttärensä halaa Teemu Pukkia. Sen jälkeen suomalainen ryhtyy yllättäen riisumaan.

Ensin Pukki riisuu takkinsa ja lopulta myös pelipaitansa antaen sen tytölle halauksen kera. Video lähti nopeasti leviämään verkossa ja se on saanut ylistäviä kommentteja. Eräässä kirjoittaja haluaa Suomen kansalaisuutta ja monet kertovat niin sanotusti roskan menneen silmään.