Televisiolegenda Larry King sai sydänkohtauksen – lähipiiri kiistää tiedot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin televisiotähtiin lukeutuva Larry King jätti television 25 vuoden menestyksekkään uran jälkeen vuonna 2010, kun hän oli joutunut seksiskandaalin pyörteisiin. Kingin paikan televisioruuduissa peri tuolloin britti Piers Morgan. Nyt King on vakavasti sairas.

Nyt Hollywoodin luotettavin uutismedia TMZ raportoi, että Larry King on saanut sydänkohtauksen ja kiidätetty sairaalaan. Hengitysvaikeuksista jo pitkään kärsineen Kingin taustavoimat kiistivät väitteet sydänkohtauksesta ja kertoivat televisiolegendan saaneen vain lievän sairauskohtauksen.

Verkkolehti kertoi tämän jälkeen luottavansa edelleen lähteisiinsä, sillä lääkärien mukaan kyseessä oli sydänkohtaus, josta lääkärit kertoivat myös Kingin perheelle. Kingille tehtiin kiireinen leikkaus, jolla hänen henkensä saatiin pelastettua.

Televisiourallaan ja sitä edeltänellä radiourallaan King teki yhteensä noin 50.000 haastattelua. Pelkästään CNN-kanavalle hän teki noin 6.000 ohjelmaa. Hänen haastatteluissaan supertähdet ovat tehneet satoja otsikoihin nousseita paljastuksia elämästään. Vuonna 2010 King joutui seksiskandaalin keskiöön. Keskusteluohjelmien kuningas erosi tuolloin jo kahdeksannen kerran, kun hänen vaimonsa Shawn Southwick väitti televisiotähden olleen seksisuhteessa vaimon siskon Shannon Engemannin kanssa. Sisko kuitenkin kiisti väitteet ja kertoi joutuneensa avioeron syntypukiksi.