Poliisi paljasti vappuaaton tehtävät Twitterissä: ”Kadonnut henkilö, voi olla naapurissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisi on aktivoitunut viime vuosina hienosti sosiaalisessa mediassa, ja viime aikoina on järjestetty myös useita Twitter-maratoneja, joissa työtehtävät on kerrottu viestipalvelussa reaaliajassa vuorokauden ajan. Vappuna nähtiin Sisä-Suomen poliisilaitoksen maraton.

Poliisin sometempaus toi esiin vähintään kymmeniä päivityksiä, joiden joukossa oli myös erikoisuuksia. Esimerkiksi Tampereella poliisi raportoi tavanomaisten tehtäviensä lisäksi myös väkimääristä keskustan alueella ja ilotulitusrakettien ampumisesta.

Mänttä-Vilppulassa päihtyneet alaikäiset vappujuhlijat yrittivät poliisia pakoon ja Jyväskylässä kadonneen henkilön epäiltiin olevan naapurissa. Valkeakoskella henkilö jäi lukkojen taakse uimahallin sisään.