Valtteri Bottaksen ja Fanni-koiran söpö kohtaaminen – aurinkolasit heti märäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin vahvasti formulakauden aloittanut suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on noussut kahden voittonsa ja sarjan johtopaikan myötä F1-maailman seuratuimmaksi tähdeksi. Samalla hänen suosionsa on kasvanut sosiaalisessa mediassa, sillä esimerkiksi Instagramissa ylittyi juuri miljoonan seuraajan raja.

View this post on Instagram

💙 • • • 📸 @jeolin

A post shared by Valtteri Bottas (@valtteribottas) on

Viime kesänä Valtteri ja Emilia Bottas saivat uuden perheenjäsenen, kun heille muutti pentuna dalmatiankoira Fanni. Sittemmin koiranpennusta on kasvanut jo täysikokoinen koira, joka odottaa luonnollisesti paljon matkailevaa isäntää aina innokkaasti takaisin kotiin.

Nyt Valtteri on julkaissut kuvan, jossa hän saa Fannilta mojovan pusun aurinkolasien peittämille kasvoilleen.