Festivaali varoittaa Viagogon myymistä lipuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesän festivaalien ja konserttien lipunmyynti käy parhaillaan kuumana, ja samalla riski tulla epähuomiossa huijatuksi on merkittävä. Monien massatapahtumien lipuilla huijataan rahaa ihmisiltä, ja nyt Hyvinkäällä järjestettävä Rockfest varoittaa Viagogo-lipunmyynnistä, koska se myy tapahtumaan ylihintaisia lippuja.

– Viagogon myyntisivuilla annetaan erittäin harhaanjohtava kuva Rockfestin lipputilanteesta. Samaan aikaan lippuja on saatavilla selvästi edullisemmin virallisista suomalaisista lippukaupoista, joihin löytyy linkit festivaalin nettisivuilta, festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen kertoo.

Rockfest haluaa varoittaa kuluttajia myös liikkeellä olevista väärennetyistä lipuista. Usein tapahtuu nimittäin niin, että verkossa myydään samaa lippua useaan kertaan. Silloin vain ensimmäisenä saapunut pääsee sisään ja muut jäävät tapahtuman ulkopuolelle.

– Haluamme varoittaa jälkimarkkinoilta lippuja ostavia siitä, etteivät kaikki myyjät ole rehellisellä asialla emmekä voi taata sisäänpääsyä kuin virallisista lippukaupoista hankituilla lipuilla, Heikkinen toteaa.