Pentti Olavi Liitikko voitti Putouksen sketsihahmokisan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Putous-viihdeohjelman sketsihahmokilpailu sai tänään päätöksensä, kun kilpailun vei Pentti Olavi Liitikko. Hahmo on Ernest Lawsonin hahmo, joka kilpaili finaalissa voitosta Christoffer Strandbergin sketsihahmo Nöpö-Felixiä vastaan.

Finaalijaksossa nähtiin kohtaus, jossa Maria Veitolaa osuvasti parodioinut toimittaja vieraili Liitikon ja tämän puolison Ansa Kynttilän kodissa. Sekä Liitikko että Kynttilä ovat Lawsonin sketsihahmoja, joten hän esitti tälläkin kerralla niitä molempia. Poliitikkoja parodioinnut Ruskea Tulevaisuus -puolueen edustaja P.O. Liitikko jätti jälkeensä myös muutamia sanontoja.

– Kyllä kansa sietää, tuli viime kuukausina tutuksi varsinkin lasten suusta.

Lawson pääsi Putouksen sketsihahmo-kilpailun finaaliin saakka myös aiemmin, kun hänen hahmonsa Ansa Kynttilä kilpaili Kiti Kokkosen esittämään Tanhupalloa vastaan.