Aste julkaisi uuden singlen – vieraana Raappana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiartisti Aste on julkaissut jatkoa platinaa myyneelle albumilleen. Hänen uudella Ötökkä myrskyssä -singlellään vierailee Raappana. Kappale on ensimmäinen uusi single viime vuonna julkaistun ja platinaa myyneen kuudennen Grand Prix -albumin jälkeen.

Grand Prix -albumi nosti Asteen yli kymmenvuotisen uran uudelle tasolle, sillä levyltä löytyi esimerkiksi lähes yhdeksän miljoonaa kertaa streamattu tuplaplatinasingle Monaco. Aste tunnetaan voimaannuttavista biiseistään ja kesäisistä hiteistään. Ötökkä myrskyssä yhdistää nämä teemat samaan kappaleeseen.

– Jokanen meist on joskus ollu se, Ötökkä myrskyssä. Kaikki tietää sen fiiliksen ku yrittää viimeisillä vaiston rippeillä tarttua johonkin. Mun maali on aina ollut se, et mun musiikki vois olla jollekin eteenpäin vievä voima. Asenne on ase, kuvailee Aste uutta biisiään.