Koiran ulkoilutusta bikineissä – Stallonen 20-vuotias tytär näyttää mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijälegenda Sylvester Stallonen perheestä ei naiskauneutta puutu. 70-vuotiaan miehen perheeseen kuuluu kauniin Jennifer-vaimon lisäksi kolme tytärtä, joista varsinkin Sistine on kiinnittänyt monien huomion. Vuosi sitten hän sai uuden mallisopimuksen Samantha Thavasan laukkumerkiltä.

View this post on Instagram

My son, Ace

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Parhaillaan Stallonen perhe on lomailemassa Euroopassa, sillä heidät bongattiin eilen nauttimassa perhelomastaan Etelä-Ranskassa. Perhe lekotteli vuokraamallaan huvijahdilla ja 20-vuotias Sistine-tytär lähti valkoisissa bikineissä kokeilemaan miten suppailu onnistui Välimeren vesillä.

Viime vuonna Sistine nähtiin paljastavissa LOVE Magazine -lehden kuvauksissa, joihin kelpuutetaan enimmäkseen vain hyvin tunnettuja ja jo mallinurallaan ansioituneita malleja. Sistine näytti lehden Instagram-tilillä julkaistulla videolla kuitenkin sen, että hän on ansainnut paikkansa muiden mallien joukossa. Videolla Sistine keimailee itsevarmasti mustat hyvin seksikkäät pitsialusvaatteet yllään.