Sometähti Markus Kuotesaho lataa: ”Koulukiusaajaa pitäis vetää kärsään”

Ohhoh! StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähdeksi nopeasti noussut ja äskettäin Oulun vaalipiiristä eduskuntaan yrittänyt romukauppias ja transvestiitti Markus Kuotesaho on mukana Tampereella 27. heinäkuuta järjestettävässä Pyynikin Mäkiauto SM -tapahtumassa. Tapahtuma on katsojille ilmainen.

Revonlahtelainen Kuotesaho haluaa osallistumisellaan tukea kiusaamisen vastaista toimintaa, sillä tapahtuman teemana on koulukiusaamisen vastustaminen. Nyt Kuotesaho avautuu kiusaamisesta kovin sanakääntein, sillä hän esimerkiksi ehdottaa, että koulukiusaajia pitäisi ”vetää kärsään”.

Katso video tästä

– Se, että koulukuraattori sitten hokee niille kiusaajille ja kiusatuille. Ne on jossain siinä istumassa. Muutaman hetken se voi kestää ja kohta se on tuuppimassa sitä. Ei se oikeasti lopu ennen kuin jompi kumpi pannaan eri kouluun, mutta ei se ole oikein. Kyllä se pitäis vetää kärsään sitä kiusaajaa, Markus Kuotesaho toteaa.

Mäkiautojen mestaruustapahtuman tuottoja lahjoitetaan koulukiusaamisen ehkäisemistä tukevaan toimintaan. Tapahtumassa nähdään noin 70 mäkistarttia ja autoa. Mäkiautolajeihin pääsee mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä tapahtuman verkkosivustolla. Tapahtuma televisioidaan suorana Nelosen Ruudussa ja siitä nähdään myöhemmin myös koostelähetys.