Mercedes-Benzin ökymaasturi jumiutui hiekkarannalle – vuorovesi peitti pian koko auton

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten tulee olla varovaisia rannoilla, joissa vuoroveden vaihtelut ovat poikkeuksellisen suuria. Tällaisia rantoja on varsinkin Britanniassa paljon, ja niissä tapahtuu vuosittain myös onnettomuuksia. Tällä kertaa uhriksi tosin joutui vain arvokas Mercedes-Benz GLE -citymaasturi, joka upposi aaltoihin.

Suositulle Trearddur Bayn uimarannalle oli kerääntynyt paljon ihmisiä ja myös ajoneuvoja, kunnes oli aika lähteä pois rannalta nopeasti nousevan vuoroveden alta. Jostain syystä citymaasturi ei kuitenkaan päässyt omin avuin irti rantahiekasta, vaan oli jäänyt siihen jumiin. Meren aallot nousivat minuutti minuutilta korkeammalle, eikä hinausapu ehtinyt lopulta ajoissa paikalle.

Autoa ehdittiin yrittää irti traktorilla, mutta huonolla menestyksellä. Se jouduttiin lopulta jättämään meren armoille ihmisten suunnatessa aaltoja pakoon. Sosiaalisessa mediassa julkaistiin tapauksesta paljon kuvia, joissa aaltojen keskellä oleva auto. Suomessa käytettynä noin 70.000 euroa maksava maasturi saatiin irrotettua hiekasta vasta seuraavana päivänä.