StaraTV: Poikabändi-musikaalikomedia iskee 1990-luvun ilmiön ytimeen

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella pian ensi-iltansa saava musikaalikomedia Poikabändi vie katsojat Toijalasta maailmalle ponnahtavan poikabändi ToiBoysin tarinaan. 1990-luvun alkuun sijoittuva musikaali kertoo ystävyydestä, unelmista, yhteisön voimasta ja kysyy mikä loppujen lopuksi on tärkeintä.

Musikaalissa eletään vuotta 1992, jolloin Maken ja Karin äänimainosyhtiö on mennyt laman myötä konkurssiin ja kaverit etsivät epätoivoisesti uutta ideaa. Lopulta löytyy Suomen ensimmäinen poikabändi ja sille myös levy-yhtiö. Stara kävi tapaamassa musikaalin tähtiä ennakkoon.

Poikabändi-musikaalissa ToiBoysin muodostavat Jari Ahola, Jon-Jon Geitel, Lauri Mikkola, Saska Pulkkinen ja Jonas Saari. Taustalla vaikuttavat muun muassa Riku Suokas, Heikki Syrjä, Risto Asikainen, Kristian Maukonen sekä Pekka Siistonen ja Markku Nenonen.