Britney Spearsin ex-manageri määrättiin lähestymiskieltoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin psykiatrisesta hoidosta kotiin päässyt Britney Spears on hankkinut lähestymiskiellon ex-managerilleen. Väliaikaisen lähestymiskiellon ansiosta Sam Lutfin täytyy pysytellä 180 metrin päässä Britneystä ja hänen perheestään.

Britney Spearsin lakitiimin mukaan Lufti on lähetellyt hänelle uhkaavia viestejä ja twiittejä, aiheuttaen hänelle henkistä kärsimystä. Luftin kerrotaan myös yrittävän puuttua Britneyn huoltajuusjärjestelyyn, uutisoi TMZ.

Sam Lufti työskenteli Britney Spearsin managerina 2000-luvun alussa. Tähden perhe pitää miestä syyllisenä Britneyn hermoromahdukseen vuonna 2007. Nyt langetetun lähestymiskiellon tavoitteena on tähden asianajajien mukaan ehkäistä uutta psykologista traumaa syntymästä.