Olivia Culpon alastonkuva leviää verkossa: ”Se on viimein täällä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin. Nyt Olivia nähdään alastonkuvassa käärmeen kanssa.

View this post on Instagram

@si_swimsuit .. It’s finally here!!!!!! This was one of my hardest days for personal reasons (as some of you may remember). I landed in Australia to shoot these photos with some info that rocked my world. Looking back at this first picture, I know exactly what was going through my mind at the time. I was so incredibly thankful for the opportunity to be doing something I had dreamed of, and wished and hoped for since I was a little girl. And I sit here today feeling SO grateful. I feel like I worked really hard, and hope I can use my experience to inspire people to 1. Always follow your dreams 2. Know the power of the law of attraction and manifesting what you want in life 3. Try your hardest to always give thanks, even when it is difficult and you may not understand why certain things happen when they do. Even though I was struggling on this day, I know in this picture I was thanking God for the opportunities life has given me and for making every day a blessing. I love you all and PS thank you for the bday wishes!!!!

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Kuvansa yhteydessä missikaunotar kertoo tämän kuvan ja kuvasarjan olevan hänelle erityisen tärkeä, koska hieman aiemmin hän oli saanut tietää elämänsä muuttaneesta asiasta. Hän viittaa mahdollisesti eroon Danny Amendolasta, jonka kanssa hän oli ollut parisuhteessa kaksi vuotta.

– Se on viimein täällä! Tämä oli henkilökohtaisten syiden vuoksi yksi vaikeimmista päivistäni, kuten jotkut saattavat muistaa. Kun laskeuduin Australiaan kuvatakseni nämä otokset, minulla oli tiedossa seikka, joka tulisi mullistamaan maailmani, Olivia Culpo kirjoittaa.

View this post on Instagram

Long or short? 💇

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Olivian mukaan tämän myös näkee tästä Australiassa ikuistetusta kuvasta. Hän vinkkaa samalla muillekin, että unelmien tavoitteleminen on tärkeää samoin kuin unelmien manifestoiminen. 25-vuotias Culpo on esitellyt ajoittain upeaa mallivartaloaan myös sinkkuna paljastavissa asussa.