Sharon Stone rinnat paljaana – venyttää somesääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Basic Instinct -elokuvasta seksisymboliksi noussut Sharon Stone on täyttänyt 60 vuotta. Näyttelijätär on edelleen upea ilmestys, ja nyt hän kuvaileekin iäkkään merkkipaalun saavuttamista elämässään suurimmaksi ylpeydenaiheekseen. Hän sai nimittäin jo 17 vuotta sitten aivoverenvuodon.

Nyt Sharon Stone on saavuttanut taas yhden merkkipaalun, kun hän poseeraa maineikkaan Vogue-lehden Portugalin version toukokuun numeron kansikuvassa. Eikä kyseessä ole kovin tavanomainen kuva, sillä siinä Stone nähdään rinnat paljaana ilman sensurointia. Kuva löytyy tästä linkistä.

Alla nähdään toinen saman lehden ja saman kuvaussession otoksista, jossa intiimit paikat pysyvät kuitenkin piilossa. Lehteä tullaan myymään Portugalissa molemmilla kansikuvilla.

View this post on Instagram

• @vogueportugal Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 02 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 02 of 02, arriving stands. link in @vogueportugal bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #haircolorist @brooklynstephen #words @sarovski #mayisue #outnow #nasbancas @lighthouse.publishing #Maythe4thBewithYou

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Sharon Stonen saadessa aivoverenvuodon annettiin hänelle viiden prosentin mahdollisuus selvitä hengissä. Kyse ei ollut ruokavaliosta tai elintavoista, vaan yksinkertaisesti kehon yllättävästä pettämisestä. Päänsärystä vuonna 2001 alkanut kohtaus vei hänet lopulta sairaalahoitoon. Toipuminen kesti kaksi vuotta ja nainen menetti viideosan painostaan.