Tulipalo tuhosi HBO-sarjan kuvauspaikan: ”Mitään ei jäänyt jäljelle”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Piughkeepsiessä riehunut tulipalo on tuhonnut HBO-kanavan tulevan minisarjan kuvauspaikan. Onnettomuutta kuvaillaan mittavaksi tappioksi kanavalle. Tuli levisi autokaupassa, jossa kuvattiin I Know This Much is True -sarjaa.

Viranomaisten mukaan palo ei vaatinut ihmisuhreja, mutta tuhosi kuvauskalustoa ja 20 sarjan rekvisiittana käytettyä vanhaa autoa.

– Mitään ei jäänyt jäljelle. Tämä on valtava menetys meille ja HBO:lle. Heidän väkensä on yhtä murheissaan kuin mekin, 613 Automotive Group -autokaupan omistaja Chris Busby kertoi.

I Know This Much is True perustuu Wally Lambin samannimiseen romaaniin. Sen päärooleissa ovat Mark Ruffalo, Rosie O’Donnell, Juliette Lewis ja Imogen Poots. Poughkeepsie Journal -lehden mukaan sarjan tuotanto on keskeytetty väliaikaisesti.