Ciara riisui kaiken – mainostaa alastomana: ”Kaikki paljaaksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 33-vuotias Ciara meni 2016 vuoden heinäkuussa naimisiin Russell Wilsonin kanssa. Nainen sai taannoin toisen lapsen, mikä on ollut hänen mukaansa yksi elämänsä kohokohdista.

View this post on Instagram

Baring It All On #BeautyMarks. Album out in 1 hour 💃🏽❤️

A post shared by Ciara (@ciara) on

Nyt hänen elämänsä on saanut taas uuden hieman pienemmän kohokohdan, kun hänen uusin albuminsa Beauty Marks julkaistiin. Popkaunotar mainosti levyä alastonkuvalla sosiaalisessa mediassa,

Ciaralla on hänen entisestä liitostaan poika Future Zahir Wilburn, ja taannoin hän synnytti tytön, Sienna Princess Wilsonin. Viime aikoina Ciara on tehnyt laajaa yhteistyötä koruja valmistavan Pandoran kanssa, sillä hän on muun muassa poseerannut tuotteiden mallina.