Luulitko jo kuulleesi kaikki versiot Bohemian Rhapsodysta? Mariachi-cover on tässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Queenin ensimmäinen listaykkönen ja suurin singlemenestys Bohemian Rhapsody nousi jälleen soitetuimpien kappaleiden joukkoon koko maailmassa samannimisen elokuvan ilmestymisen jälkeen. Samaan aikaan yhteisöpalvelut ovat täyttyneet ihmisten cover-versioista.

Niistä omintakeisin lienee La Casa Del Curioson versio, jossa esitetään Queen-hitti perinteisellä meksikolaisella musiikkityylillä. Esityksen alku vaikuttaa jopa alkuun hieman epävireiseltä, vaikka kyse on ainoastaan tyylilajille uskollinen varioiminen. Kannataa kuitenkin kuunnella loppuun.

Mariachi-coverin paras osuus alkaa neljän minuutin kohdalla. Aito mariachi-musiikki on mukavaa kuunneltavaa. Siitä voi kuitenkin olla montaa mieltä sopiiko se rock-musiikin mestariteokseen.