Popkaunotar myönsi tatuointimokan: ”Ja kyllä, minulla on pienet rinnat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jessie J tunnetaan suuresta ja voimakkaasta lauluäänestään. Hän nousi kansainväliseen julkisuuteen vuonna 2011 julkaistuaan superhitiksi nousseen Price Tag -nimisen kappaleen, jota on kuunneltu Spotifyssa jo yli 135 miljoonaa kertaa. Nyt Jessie on noussut otsikoihin tatuointinsa kirjoitusvirheen vuoksi.

– Yes my tattoo says… “don’t loose who you are in the blur of the stars”, Yes they are MY lyrics from my song who you are, Yes that I wrote, Yes I spelt the tattoo wrong, Yes I repeat it’s spelt wrong, Yes I got it done in Essex, Yes the tattoo artist didn’t mention it, Yes I was 18, Jessie J kirjoittaa.

Jessie myöntää tatuointinsa kirjoitusvirheen ja kertoo teettäneensä tatuoinnin Essexissä, kun hän oli 18-vuotias teinityttö. Tuolloin tatuoinnin tekijä ei joko huomannut virhettä tai ei vaivautunut mainitsemaan siitä. Virheen vuoksi Jessie pukeutuu usein housuihin, joissa on korkea vyötärö.

– Yes I still don’t know the difference between lose and loose. Yes It’s the reason I wear everything high waisted. And YES I know I have small boobs. Don’t waste your time telling me like I don’t see them everyday, Jessie ohjeistaa päivityksensä yhteydessä.

Vuoden 2011 jälkeen Jessie J:n suosio kasvoi nopeasti. Vuonna 2014 tähti näytti olevansa uransa huipulla julkaistuaan uuden Sweet Talker -nimisen albuminsa, mutta pian sen jälkeen Jessie J päätti kuitenkin vetäytyä tauolle. Sittemmin hän on palannut uransa pariin ja julkaissut uutta musiikkia.