Darude teki remixin Itävallan euroviisukappaleesta – tältä se kuulostaa

Euroviisut Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa tänä vuonna edustava konemusiikkitähti Darude on yllättäen työstänyt remix-version Itävallan viisuedustajan Paendan Limits-kappaleesta. Odottamattoman parivaljakon yhteistyö sai alkunsa Amsterdamista.

– Paendan ja minun tekemisemme poikkeavat kovasti toisistaan, mutta sillä ei ollut minulle merkitystä. Olen aina uskonut, että musiikissa ei ole kyse genreistä ja tyylilajeista. Pidän musiikista, kun se on tunteikasta ja energistä. Paendan laulussa oli jotain joka puhutteli minua, Darude kommentoi yhteistyötä.

– Tapasimme Amsterdamissa. Tiesin hänet Sandstorm-hittinsä myötä. Hän lähestyi minua ja kertoi pitävänsä Limits-kappaleestani sekä kertoi haluavansa tehdä kappaleesta remixin. Ajattelin, että sanoiko hän tosiaan niin vai näinkö unta. Olen ylpeä siitä, että hän sai kappaleestani inspiraatiota ja minusta remix on cool, Paenda kommentoi.

Suomi kilpailee Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 14. toukokuuta. Suora lähetys nähdään Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa klo 22.00 alkaen. Suomea Euroviisuissa edustavat Darude ja Sebastian Rejman, joiden kilpailukappale on Look Away.