Michael Schumacherista uusi dokumentti – mukana tuoretta kuvamateriaalia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Formula 1 -kilpailija Michael Schumacher joutui 5,5 vuotta sitten kohtalokkaaseen lasketteluonnettomuuteen Ranskan alpeilla 29. joulukuuta. Michael Schumacher kaatui ja löi päänsä.

Michael Schumacher vaipui onnettomuuden jälkeen puoleksi vuodeksi koomaan. Hänen toipumisensa on ollut hidasta ja mies liikkuu nykyisin pyörätuolilla. Hänen puheensa on myös epäselvää. Superkuljettajan tilasta on saatu tietoja julkisuuteen hyvin harvoin, mutta perhe aikoo nyt raottaa hieman verhoa.

The Guardian kertoo, että Michael Schumacherista kertova dokumentti julkaistaan myöhemmin tänä vuonna joulukuussa. Filmatisoinnilla on mukana ainakin miehen perheenjäseniä ja ystäviä. Ympärivuorokautista hoitoa vaativan Schumacherin sveitsiläiseen kotiin on rakennettu sairaalaa muistuttava ympäristö, jossa on omia hoitajia sekä fysioterapeutteja. Hoitokustannukset ovat noin 55.000 euroa kuukaudessa.