Ariana Grande oikeuteen – julkaisi itsestään otettuja valokuvia ilman lupaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Grande on joutunut ongelmiin Instagram-kuviensa vuoksi. Valokuvaaja Robert Barberan mukaan tähti jakoi hänen ottamia otoksia luvatta. Granden kuvissa hänet nähdään kävelemässä mukanaan läpinäkyvä Hermes-laukku.

Kuvat ottaneen Barberan mukaan laulajalla ei ollut lupaa jakaa kuvia Instagramissa. Lisäksi niiden tekijänoikeustiedot oli kuvaajan mukaan poistettu. Otokset keräsivät yli 3,3 miljoonaa tykkäystä.

Barbera vaatii oikeudessa korvauksia joko 25.000 dollaria tai tähden kuvilla tienaaman summaa, kumpi sattuu olemaan suurempi. Rahasta Ariana Grandella tuskin on pulaa, vaikka hän joutuisikin maksamaan valokuvaajalle. Taannoin tähdellä uutisoitiin olevan kymmenien miljoonien dollareiden jättiomaisuus.

View this post on Instagram

comfy merch n stuff http://shop.arianagrande.com

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on