Demin bikinit kuin postimerkit – nyt on säästetty kangasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti taannoin syntymäpäiviään näyttävästi, kun kaunotar vietti merkkipäiväänsä muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Tällä kertaa Demi Rose nähdään poseeraamassa pienenpienissä bikineissä Afrikan mantereella, sillä tuoreimmissa kuvissaan hänet nähdään keikistelemässä uima-altaan reunalla jättikurveineen Tunisissa, Tunisiassa.

View this post on Instagram

🌬 @dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta jo 27. maaliskuuta. Varsinaisena syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.