Teinivaimon video tihkuu seksiä – ottaa uudesta ulkonäöstä hyödyn irti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden siivosi taannoin Instagraminsa kaikesta ylimääräisestä ja päivitti sosiaalisen median tileille ainoastaan loppuun asti mietittyä sisältöä. Nyt ote on lipsumassa.

Courtney Stodden on julkaissut uudestaan herutteluvideoita ja yltiöseksikkäitä kuvia. Kuvat ja videot eroavat laadultaan silloin, kun hän on itse kuvannut ne. Pääasiallisena tarkoituksena kuitenkin on fanien saavuttaminen ja seuraajamäärän kasvattaminen.

Naisen toinen pitkäsoitto ilmestyy pian. Hän julkaisi viime vuonna musiikkia Ember-taiteilijanimellä, mutta tällöin laulajan ura ei ottanut onnistuakseen. Toivottavasti naisella on tällä kertaa parempi onni matkassa.

View this post on Instagram

🐊 #brunette

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on