Emilyn alastonkuvalla karu sanoma: ”25 vanhaa miestä päätti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Nyt Emily Ratajkowski on käyttänyt asemaansa miljoonien naisten esikuvana tavalla, joka on saanut sosiaalisessa mediassa suuren suosion. Yhdysvaltojen Alabamassa kiellettiin juuri naisten aborttioikeus, ja Emily kampanjoi päätöstä vastaan alastonkuvallaan.

– Tällä viikolla 25 vanhaa miestä äänesti Alabamassa abortin kieltämiseksi myös insestin ja raiskausten kohdalla, Emily aloittaa tunteikkaan ja pitkän viestinsä.

Monet muut julkkisnaiset ovat niin ikään ottaneet kantaa tapaukseen. Esimerkiksi Rihanna julkaisi miesten kasvokuvat verkossa.

27-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.