Emilyn alastonkuvalla karu sanoma: ”25 vanhaa miestä päätti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

This week, 25 old white men voted to ban abortion in Alabama even in cases of incest and rape. These men in power are imposing their wills onto the bodies of women in order to uphold the patriarchy and perpetuate the industrial prison complex by preventing women of low economic opportunity the right to choose to not reproduce. The states trying to ban abortion are the states that have the highest proportions of black women living there. This is about class and race and is a direct attack on the fundamental human rights women in the US deserve and are protected by under Roe vs. Wade. Our bodies, our choice.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nyt Emily Ratajkowski on käyttänyt asemaansa miljoonien naisten esikuvana tavalla, joka on saanut sosiaalisessa mediassa suuren suosion. Yhdysvaltojen Alabamassa kiellettiin juuri naisten aborttioikeus, ja Emily kampanjoi päätöstä vastaan alastonkuvallaan.

– Tällä viikolla 25 vanhaa miestä äänesti Alabamassa abortin kieltämiseksi myös insestin ja raiskausten kohdalla, Emily aloittaa tunteikkaan ja pitkän viestinsä.

Monet muut julkkisnaiset ovat niin ikään ottaneet kantaa tapaukseen. Esimerkiksi Rihanna julkaisi miesten kasvokuvat verkossa.

27-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.

Uusimmat