Kadonnut yksivuotias löydettiin – selviytyi kolme päivää omin avuin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kun vuoden ikäinen lapsi ehti olla kadoksissa päiväkausia, ehtivät monet jo menettää toivonsa hänen suhteen. Yhdysvaltojen Kentuckyssä todistettiin kuitenkin taannoin suoranaista ihmettä kadonneen taaperon löydyttyä hengissä.

Kenneth Howard katosi sunnuntaina leikkiessään kotinsa pihalla Salyersvillessä. Lapsen isän mukaan hän oli kääntänyt selkänsä vain hetkeksi, minkä aikana taapero oli kadonnut.

22-kuukautista poikaa etsittiin kolmen vuorokauden ajan. Lopulta etsintäpartio kuuli alle kilometrin päässä lapsen kodista sijaitsevasta avolouhoksesta kantautuvaa itkua. Kenneth löydettiin WYMT-uutissivuston mukaan 15-metrisen kuilun pohajalta.

Kennethin kuntoa kuvaillaan hämmästyttävän hyväksi, vaika hän kärsikin nestehukasta. Tapausta tutkitaan edelleen, sillä viranomaisille on edelleen mysteeri kuinka taapero päätyi niin kauas kotoaan ja selviytyi yksin erämaassa.

 

Publiée par Magoffin County Sheriff Department sur Lundi 13 mai 2019

The Magoffin County Sheriff’s Office is happy to confirm the reports that Kenneth Howard has been FOUND !!!According to…

Publiée par Magoffin County Sheriff Department sur Mercredi 15 mai 2019