Lamar Odom myöntää olevansa seksiaddikti – seksiä yli 2 000 naisen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koripalloilijana ja Khloe Kardashianin ex-aviomiehenä tunnetun Lamar Odomin elämä on ollut melkoista vuoristorataa. Päihteiden ohella hän on paljastanut olevansa riippuvainen seksistä.

Pian Darkness to Light -elämänkertakirjan julkaiseva Odom kertoo harrastaneensa seksiä yli 2 000 naisen kanssa. Hän myöntää ja katuu pettäneensä ex-vaimoaan Khloe Kardashiania, mutta ongelmat seksin kanssa alkoivat jo huomattavasti aiemmin.

– Minulla on ollut pakkomielle seksiin niin kauan kuin muistan. Olen seksiaddikti. Strippareita oli niin paljon etten pysynyt edes laskussa, Odom kuvailee Cosmopolitanin mukaan.

Seksi- ja päihderiippuvuus kulkivat tähden mukaan käsi kädessä. Huumeet nimittäin kaksinkertaistivat seksin aiheuttaman nautinnon. Tähti myös kulutti pornoa niin paljon, että hänellä oli lopulta vaikeuksia löytää uutta materiaalia katsottavaksi.

Lamar Odomin syöksykierre kulminoitui lopulta yliannostukseen Nevadassa sijaitsevassa bordellissa. Koripalloilijan mukaan hän kamppailee edelleen ongelmiensa kanssa. Hän ei kuitenkaan aio enää päätyä samaan pimeyden ytimeen kuten heikoimmilla hetkillään.