Mies ratkaisi yksinäisyyden – elää 12 seksinuken kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläkkeellä oleva psykiatrinen sairaanhoitaja Dean Bevan elää 12 seksinuken kanssa. Hän kutsuu nukkekokoelmaansa haaremiksi. Dean harrastaa seksiä ainoastaan yhden nuken kanssa satunnaisesti, joten hänen harrastuksessaan ei ole kyse seksuaalisuudesta.

Ipswichissa asuva brittiläinen Devan Bevan rakastaa nukkenaistensa tyylin muokkaamista. Hän meikkailee, pukee ja testaa erilaisia ulkonäköjä 12 nukelleen. Seksinukkeharrastus lähti liikkeelle muutama vuosi sitten.

Ensimmäisenä Bevanin kotiin muuttanut seksinukke on nimeltään Sarah. Se on myös miehelle tärkein. Bevan pitää itseään taiteilijana, koska ei ole täysin uponnut seksinukkemaailmaan perverssillä tavalla. Nuket toimivat hänen valokuvamalleinaan ja tarkoituksena on saada heistä mahdollisimman inhimillisen näköisiä otoksia.