Raparperia lakritsin kanssa – bloggarin vinkistä odottamaton hittiherkku

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Perinneruokaa Prkl -nimistä blogia ylläpitävä Mika Rampa on julkaissut reseptin, joka on lähtenyt nopeasti leviämään avokadopastan ja uunifetapastan tavoin sosiaalisessa mediassa. Kyseessä on raparperista, lakritsista ja marengista valmistettu jälkiruokaherkku.

– Raparperin ja lakritsin yhdistelmä on kerrassaan vastustamaton. Yhdistin nämä kaksi raaka-ainetta makean marengin kanssa ja lopputuloksena syntyi juhlallinen pavlova!, Mika kirjoittaa Instagramissa.

Bloggaaja oli täyttänyt kuvauksista ylijääneen marenkipohjan valmistamallaan raparperihillolla ja koristellut mansikkatäytelakritsilla ja lakritsikastikkeella. Koko setti muuttuu huumaavan kauniiksi syötävien orvokkien avulla. Reseptin pääset katsomaan tästä.