Tältä se näyttää! Angry Birds 2 -elokuvan maistiainen videona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiseen Angry Birds -peliin perustuva samanniminen elokuva sai taannoin pelin tavoin suuren suosion, ja nyt sille on tulossa pitkän odotuksen jälkeen jatkoa. Angry Birds 2 -elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 9. elokuuta 2019.

Elokuvassa Angry Birds -linnut ja vihreät possut liittoutuvat uutta yhteistä vihollista vastaan. Elokuvan ohjaa Thurop Van Orman ja tuottaa John Cohen, joka on innoissaan uuden Angry Birds -tarinan mahdollistamasta hauskanpidosta lintujen ja possujen kanssa.

– Kun vuonna 2016 julkaisimme ensimmäisen Angry Birds -elokuvan Cannesissa, laukaisimme samalla sen katsojatilastojen huipulle ympäri maailman. Elokuvan muodossa Angry Birds -tarinaa voi laajentaa entisestään, tuottaja John Cohen kommentoi.

Nyt elokuvasta on julkaistu ensimmäinen maistiaisvideo verkossa. Siinä nähdään kohtaus, jossa Red ja Leonard kohtaavat toisensa toisaalta tuttuun nahistelevaan tyyliinsä ennenkokemattomissa merkeissä. Videon kohtauksessa hahmoääninä kuullaan Riku Nieminen (Red) ja Ville Myllyrinne (Leonard).