Bebe Rexha bikineissä lomakuvassa – jättimäinen nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Bebe Rexha on verrattain lyhyestä urastaan huolimatta jo kokenut ja menestynyt artisti. 29-vuotias Bebe Rexha tuli monille tunnetuksi 2015 vuonna julkaistusta Me, Myself & I -hitistään, ja sittemmin julkaistu No Broken Hearts -kappaleen video nousi valtavaksi nettihitiksi.

Bebe Rexhalla on aina aikaa faneilleen ja hän pysähtyykin usein kadulla ottamaan useita selfie-kuvia innokkaiden fanien kanssa. Tällä kertaa hän on kuitenkin päässyt ottamaan hieman etäisyyttä faneihinsa, sillä Bebe nähdään poseeraamassa rantamaisemissa punaisissa bikineissä. Kuvasta tuli nopeasti jättimäinen nettihitti, sillä siitä on tykätty jo yli miljoona kertaa.

View this post on Instagram

♥️♥️♥️

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Taannoin Bebe Rexha osallistui Glamour Magazine -lehden haastatteluun, jossa hän pääsi kuulemaan miten hänen faninsa laulavat naisen omia kappaleita. Rexhalle näytettiin YouTubesta miten ihmiset ovat versioineet hänen suosituimpia kappaleitaan. Nainen oli todella otettu laulajien äänistä ja siitä miten upeita versioita he olivat hänen kappaleistaan tehneet.