Demi Rose esitteli muotonsa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti taannoin syntymäpäiviään näyttävästi, kun kaunotar vietti merkkipäiväänsä muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

🌬 @dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Demi Rose on esitellyt etumuksensa lisäksi myös takapuoltaan, sillä hänet nähdään poseeraamassa bikineissä uima-altaalla selin kameraan. Pääosaan nousee silloin ihan tarkoituksella hänen poikkeuksellisen kurvikas bikinipeppunsa.

View this post on Instagram

Miss 🌹

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta jo 27. maaliskuuta. Varsinaisena syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.