Wu-Tang Clan, Public Enemy ja De La Soul Helsinkiin – kiertuetta ylistetään vuolaasti maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten vuoden ja mahdollisesti jopa kaikkien aikojen rap-kiertue saapuu myös Suomeen. Gods Of Rap -kiertue käynnistyi äskettäin Lontoon Wembley Arenalta ja konsertti sai NME-musiikkilehden kriitikoilta täydet viisi tähteä.

Gods of Rap, Kuva: Luke Dyson
Gods of Rap, Kuva: Luke Dyson

Helsingissä 27. toukokuuta nähtävän konsertin tähtinä nähdään musiikkihistorian legendaarisimpiin yhtyeisiin lukeutuvat Wu-Tang Clan, Public Enemy ja De La Soul. Niiden lisäksi illan isäntänä toimii DJ Premier.

Wu-Tang Clan juhlistaa 25-vuotiasta Enter the Wu-Tang (36 Chambers) -esikoisalbumiaan, Public Enemy juhlistaa 30 vuotta sitten julkaistua It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back -levyään ja De La Soul juhlistaa 30 vuotta sitten julkaistua 3 Feet High And Rising -levyään.

Gods of Rap, Kuva: Luke Dyson
Gods of Rap, Kuva: Luke Dyson

Lippupisteessä tai Tiketissä myytävien permantolippujen lisäksi Gods Of Rap -konserttiin voi ostaa Stara VIP -paketin, johon kuuluu aikaisemman sisäänpääsyn lisäksi Gods Of Rap VIP party -passi, pääsy Petoklubin etkoille, eteispalvelut, buffet–ruokailu Petoklubilla, etkojen ohjelma ja Gods Of Rap tour gift sekä vaihtoehtoina istumapaikka A3 –katsomossa tai seisomapaikka permannolla.