Showpainija Ashley Massaro teki itsemurhan – sai vakavia päävammoja painiurallaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Showpainija ja malli Ashley Massaro löydettiin viime viikolla tajuttomana kotoaan. Hän kuoli myöhemmin sairaalassa. Nyt on paljastettu, että Massaro teki itsemurhan.

Naisen ystävä, Shelly Martinez on kertonut The Blast -julkaisussa, että Ashley Massaro kärsi aivotärähdysten ja aivovammojen aiheuttamasta masennuksesta. Massaro oli kuitenkin käyttäytynyt viimeisinä päivinään iloisemmin kuin pitkiin aikoihin. Hän muun muassa vastasi kaikkiin faniposteihinsa, eikä itsemurhasta ollut mitään viitteitä.

Tutkimusten mukaan aivotärähdyksen saaneeilla on kolminkertainen riski tehdä itsemurha muihin verrattuna. Vaikka aivotärähdys saattaa tuntua ohimenevältä onnettomuudelta, saattavat sen vaikutukset seurata vuosikausia.

Ashley Massaro on esiintynyt amerikkalaisissa realityohjelmissa lopetettuaan uransa showpainijana vuonna 2008. Hän on esiintynyt muun muassa Selviytyjät-ohjelmassa. Hän on poseerannut myös Playboy-lehden kansikuvatyttönä. Hän teki itsemurhan 39-vuotiaana.

https://www.instagram.com/p/BcETW7GDEr7