Temptation Islandin Eveliina bikineissä Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen, ja nykyisin he asustavat Espanjan auringon alla.

Nyt parivaljakon kauniimpi osapuoli Eveliina on kuvattu nautiskelemassa maailmankuulun Nikki Beachin maisemissa. Hän poseeraa nimittäin kameralle uima-altaassa bikineissä ja selin kameraan, jolloin kaunottaren bikinipeppu nousee vääjäämättä kuvan pääosaan.

– Rakastan palmuja, rakastan merta, rakastan aurinkoa! Mun sielu lepää täällä ja Espanja alkaa jo pikkuhiljaa tuntua kodilta, Eveliina kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Bile-Dani kertoi taannoin Staran haastattelussa suhteestaan ja Temptation Island -ohjelman haasteista sille.