Kourtney Kardashian kilpailee äitinsä huomiosta – Kris Jenner panostaa enemmän Sofia Richieen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityperheeseen kuuluvan Kourtney Kardashianin ex-poikaystävänä ja lasten isänä kuuluisuuteen noussut Scott Disick saa oman televisio-ohjelman. Mies tulee näyttämään tänä kesänä kotikatsomoille yhden intohimoistaan, jossa myydään remontoituja kiinteistöjä voittoa tehden.

Kardashianien managerina työskentelevä Kris Jenner on yksi sarjan suunnittelijoista. Tänä kesänä esitettävää Flip It Like Disick -sarjaa tullaan esittämään kahdeksan tunnin pituisen jakson verran. 35-vuotias Scott Disick on tehnyt kiinteistökauppaa vuosien ajan.

Mies ostaa edullisesti taloja, kunnostaa ne ja myy muhkeilla voitoilla eteenpäin. Jenner haluaa ehdottomasti myös Scott Disickin seksikkään 20-vuotiaan mallityttöystävä Sofia Richien mukaan sarjaan.

Tämä ärsyttää Scott Disickin exää ja lasten äiti Kourtney Kardashiania. Ei siksi, että Sofia on siten virallinen osa Kardashianien julkkisperhettä ja bisnestä, vaan siksi, että Kris Jennerillä ei ole ollut projektin vuoksi aikaa panostaa Kourtney ja Khloe Kardashianin spin offiin managerin roolissaan.

Jennerin kaikki aika menee nyt Scott Disickin ja Sofia Richien sarjaan, RadarOnline uutisoi.

View this post on Instagram

🥶

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on