Showpainija Ashley Massaron itsemurha tuli yllätyksenä – ystävät luulivat kaiken olevan hyvin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Showpainija ja malli Ashley Massaro olisi täyttänyt pian 40 vuotta. Hän päätyi kuitenkin tekemään itsemurhan hirttäytymällä. Hänen lähipiirinsä ihmettelee naisen tekoa, koska heidän mukaansa itsemurhasta ei näkynyt ulospäin mitään viitteitä etukäteen.

Myös Playboy-lehdessä poseerannut Ashley Massaro on kärsinyt masennuksesta. Hän on myös myöntänyt saaneensa showpainiurallaan vakavia päävammoja, joiden tiedetään lisäävän itsemurhariskiä. Hän suunnitteli tulevaa myös sosiaalisessa mediassa, joten hirttäytyminen tuli shokkina kaikille.

Radio-ohjelmassa juontajana työskennelleen Ashley Massaron kohtaloa ihmeteltiin, kun nainen ei saapunutkaan töihin. Hänet löydettiin tajuttomana kotoaan New Yorkin osavaltiossa sijaitsevasta Suffolkista. Hänet todettiin myöhemmin kuolleeksi sairaalassa, TMZ uutisoi.