Koira pysäytti junaliikenteen Helsingissä: ”Vakava vaaratilanne”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Karanneen lemmikkikoiran kiinni saaminen on luonnollisesti tärkeää sen omistajille, varsinkin jos koira on vaarassa jäädä junan alle. Mitä tahansa ei kuitenkaan tuossa tilanteessa tule tehdä koiran kiinni saamiseksi, poliisi muistutti tänään.

Helsingissä karannut koira ja sitä kiinni ottaneet ihmiset aiheuttivat nimittäin vakavan vaaratilanteen. Siitä syystä junaliikenne jouduttiin keskeyttämään ihmisten turvallisuuden varmistamiseksi. Ihmisten pitäisi muistaa, että raiteille ei ole mitään asiaa.

– Pieni koira karkasi tunti sitten junanraiteille Töölönlahden kohdalla. Omistaja ja avuliaat ihmiset aiheuttivat vakavan vaaratilanteen yrittäessään saada sitä itse kiinni raiteilta, Helsingin poliisi kertoi.

– Junaliikenne jouduttiin pysäyttämään. Koira palasi lopulta omistajan luokse, poliisi lisäsi.